Abonneren

Hartelijk dank voor uw interesse in ons maandelijkse filmmagazine. Hieronder vindt u alle informatie over een voordelig jaarabonnement. Als u nog vragen heeft, kan u daarvoor steeds terecht op het nummer 03 302 48 85 of het e-mailadres info@filmmagie.be.

Jaarabonnement

U betaalt 65 euro (75 euro voor het buitenland) voor een jaargang (10 nummers van 56 pagina’s), waarin we de interessantste filmactualiteit behandelen met een sterke focus op thematiek en filmische analyse. We houden ook de band met het verleden in stand door themastukken, portretten en inspirerende besprekingen van dvd's en blu-rays te publiceren. Elke maand maakt u bovendien kans op dvd’s en filmtickets. Filmmagie organiseert ook regelmatig avant-premières waarop onze abonnees worden uitgenodigd. Om iedereen de kans te bieden die bij te wonen, doen we de avant-premières in verschillende steden van Vlaanderen.

Wanneer u intekent op het abonnement ontvangt u Filmmagie vanaf de eerstvolgende maand. Moest u de voorkeur hebben voor een volledige jaargang, horen we dat graag van u in een mailtje naar info@filmmagie.beHet abonnement loopt vanzelf af na een jaar.

Abonnement voor studenten

Omdat we studenten met een grote interesse voor film graag ondersteunen, hebben we voor hen een voordelig jaarabonnement voor 50 euro. Aangezien elk nummers apart 7 euro kost, is dit een voordeel van 20 euro!

Abonnement voor leden van Acteur.be

Leden van Acteur.be genieten een voordelig tarief van 50 euro voor een jaarabonnement (10 nummers). Kies voor het voordelige abonnement van 50 euro en stuur een mailtje met vermelding van je lidmaatschap bij Acteur.be naar info@filmmagie.be.

Abonnementen

Jaarabonnement België 65,00 €
Jaarabonnement Nederland 75,00 €
Jaarabonnement student België 50,00 €
Jaarabonnement student Nederland 60,00 €
onomatopee