Abonneren

Welkom in de webshop van Filmmagie, de makkelijkste weg naar voer voor uw filmpassie. Onze online te raadplegen besprekingen zijn slechts een tipje van de sluier: maandelijks bundelen wij in print 56 pagina's aan verfrissende visies op film en serie van een twintigtal auteurs met uiteenlopende achtergronden. In diepgravende interviews laten we ook makers zelf aan het woord. 

Je betaalt 65 euro (75 euro voor het buitenland) voor een jaargang van tien nummers. De behandelde inhoud, met een sterke focus op thematiek en analyse, staat los van commerciële belangen. Daarbij besteden we ook aandacht aan de 'kleine' film en festivalfilms. In de rubriek 'Huisbios', met themastukken, portretten en besprekingen van dvd's, blu-rays en VoD, komen vergeten parels en klassiekers aan bod. Abonnees maken iedere maand kans op gratis films die de redactie zorgvuldig selecteert, dit in de vorm van bioscooptickets of dvd-exemplaren. Alle abonnees zijn welkom op de maandelijks georganiseerde premières in verschillende Vlaamse steden.

Wanneer u met de knop rechts op deze pagina het abonnement aanschaft, kan u zelf kiezen voor een jaar Filmmagie of een doorlopend abonnement via domiciliëring. U ontvangt het nummer van de huidige maand indien u abonneert voor de 20ste van die maand. Indien u na de 20ste abonneert, is het eerste tijdschrift dat u ontvangt dat van de volgende maand.

Student of lid van Acteur.be? Dan abonneer je aan 50 euro, een voordeel van 20 euro tegenover de winkelprijs! (In de webshop dudien leden van Acteur.be het studentenabonnement aan)

Vragen? Bel naar 03 302 48 85 of mail naar info@filmmagie.be.

Abonnementen

Jaarabonnement België 65,00 €
Jaarabonnement Nederland 75,00 €
Jaarabonnement student België 50,00 €
Jaarabonnement student Nederland 60,00 €