Abonneren

Welkom in de webshop van Filmmagie, de snelste weg naar exclusief leesvoer voor uw filmpassie. Maandelijks bundelen we een waaier aan verfrissende visies op film en serie van een twintigtal auteurs met uiteenlopende achtergronden. In diepgravende interviews laten we ook makers zelf aan het woord.

Je betaalt 65 euro (75 euro voor het buitenland) voor een jaargang van tien nummers. De behandelde inhoud, met een sterke focus op thematiek en analyse, staat los van commerciële belangen. Daarbij besteden we ook aandacht aan de 'kleine' film en festivalfilms. In de rubriek 'Huisbios', met themastukken, portretten en besprekingen van dvd's, blu-rays en VoD, komen vergeten parels en klassiekers aan bod. Abonnees maken iedere maand kans op gratis films die de redactie zorgvuldig selecteert, dit in de vorm van bioscooptickets of dvd-exemplaren. Alle abonnees zijn welkom op de maandelijks georganiseerde premières in verschillende Vlaamse steden.

Hoewel printuitgaves onder druk staan, kozen we er resoluut voor om 2020 in te gaan in een nieuwe uitgave, met dikker papier en gebonden rug. Om te lezen, te voelen en te bekijken.

Wanneer u het abonnement aanschaft, kan u zelf kiezen voor een jaar Filmmagie of een doorlopend abonnement via domiciliëring. U ontvangt het nummer van de huidige maand indien u abonneert voor de 20ste van die maand. Indien u na de 20ste abonneert, is het eerste tijdschrift dat u ontvangt dat van de volgende maand.

Actie!
Bestel je abonnement tussen 6 juli en 30 juli en ontvangt een gratis online seizoen van lumiereseries.be! Met onder andere Babylon Berlin, Fleabag, The New Pope, Years and Years, ZeroZeroZero en My Brilliant Friend.

Geschenkabonnement
Teken voor een geschenkabonnement en geef een vriend/vriendin een jaar filmpassie cadeau aan het voordeeltarief van 50 euro! Stort 50 euro bovenop de 65 euro van uw eigen abonnement naar BE35 4350 3047 3137. Zet in de mededeling het adres van uw vriend/vriendin. Via de webshop abonneren u twee keer, een keer onder uw eigen naam en adres en een keer onder de naam en het adres van uw vriend/vriendin, maar vult u uw eigen e-mailadres twee keer. De tweede keer abonneert u aan het "studententarief" van 50 euro. 

Student of lid van Acteur.be?
Dan abonneer je aan 50 euro, een voordeel van 20 euro tegenover de winkelprijs! (In de webshop dudien leden van Acteur.be het studentenabonnement aan)

Vragen?
Bel naar 03 302 48 85 of mail naar info@filmmagie.be.

Abonnementen

Jaarabonnement België 65,00 €
Jaarabonnement Nederland 75,00 €
Jaarabonnement student België 50,00 €
Jaarabonnement student Nederland 60,00 €