18/12/2018: Wonderstruck

Wonderstruck dompelt ons onder in een New Yorks labyrint op de grens van realiteit en fantasie, om het spoor te volgen van twee dove kinderen die afwezige verwanten zoeken. Hun poging een mysterie te ontrafelen en de eigen identiteit te vinden loopt parallel, maar in tijd vijftig jaar van elkaar verwijderd.
Wonderstruck is Haynes’ eerste ‘kinderfilm’, een die kinderen ernstig neemt en vertrouwen geeft. Als personages, acteurs en kijkers. Haynes durft het aan om met weinig dialogen en een minimaal verhaal te werken en alles te zeggen met muziek, geluid, camerabewegingen, gebaren en blikken. Goed wetende dat kinderen kijken met hun hart en hun fantasie. (Ivo De Kock, Filmmagie)

Voor de volledige besprekingen:

https://www.filmmagie.be/review/wonderstruck
https://www.filmmagie.be/review/wonderstruck-0

Alle info op www.filmmagie-antwerpen.be.

Antwerpen

Contactpersoon: 
Els Vanhout
Adres: 
CC RIX, De Gryspeerstraat 86, 2100 Deurne
Telefoon/e-mail: 
filmmagie.antwerpen2@telenet.be
E-mail: 
filmmagie.antwerpen2@telenet.be
Profiel: 
Met haar 75 jaar werking is FMA de op een na oudste van de dertien filmclubs die - verspreid over Vlaanderen - onder de noemer FilmMagie actief zijn.

Toegangsprijzen

Info:: 
Een ticket kost 5 euro. Voordelig komen kijken kan door het aanschaffen van een abonnement: hiervoor betaalt u 30 euro voor maar liefst zeven films. Abonnees op het tijdschrift Filmmagie en leerkrachten betalen slechts 25 euro. Tickets bestellen kan op www.filmmagie-antwerpen.be.
onomatopee