18/12/2018: Wonderstruck

Wonderstruck dompelt ons onder in een New Yorks labyrint op de grens van realiteit en fantasie, om het spoor te volgen van twee dove kinderen die afwezige verwanten zoeken. Hun poging een mysterie te ontrafelen en de eigen identiteit te vinden loopt parallel, maar in tijd vijftig jaar van elkaar verwijderd.
Wonderstruck is Haynes’ eerste ‘kinderfilm’, een die kinderen ernstig neemt en vertrouwen geeft. Als personages, acteurs en kijkers. Haynes durft het aan om met weinig dialogen en een minimaal verhaal te werken en alles te zeggen met muziek, geluid, camerabewegingen, gebaren en blikken. Goed wetende dat kinderen kijken met hun hart en hun fantasie. (Ivo De Kock, Filmmagie)

Voor de volledige besprekingen:

https://www.filmmagie.be/review/wonderstruck
https://www.filmmagie.be/review/wonderstruck-0

Alle info op www.filmmagie-antwerpen.be.

Antwerpen

Contactpersoon: 
Els Vanhout
Adres: 
De Gryspeerstraat 86, 2100 Deurne
Telefoon: 
Uitsluitend via e-mail
E-mail: 
filmmagie.antwerpen2@telenet.be
Profiel: 
Alle voorstellingen gaan door in: Cultureel Centrum RIX de Gryspeerstraat 86 2100 Deurne op dinsdagnamiddag (14u15) & dinsdagavond (20u15). U kiest voor een abonnement (alle 7 films) of u maakt een selectie (multi ticketkaart) of slechts één/enkele film(s). Late beslissers kunnen alsnog tickets reserveren of kopen aan de kassa. Bestellen kan uitsluitend via www.filmmagie-antwerpen.be. Klik bovenaan op "Tickets". Prijzen: Abonnement leden FilmMagie en leraren: € 25,00. Abonnement niet-leden FilmMagie: € 30,00. Losse tickets: €5,00. Meer info op de site van FilmMagie Antwerpen: www.filmmagie-antwerpen.be
onomatopee