23/04/2019: At Eternity's Gate

Regie: Julian Schnabel
Met: Willem Dafoe, Oscar Isaac, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner, Mathieu Amalric e.a.
Duur: 111'

In At Eternity's Gate gaat regisseur Julian Schnabel, die eerder al succes oogstte met Basquiat en Oscar-winnaar Le scaphandre et le papillon, op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, onlangs nog bekroond met een Oscarnominatie voor The Florida Project, kruipt in de huid van de legendarische schilder. De ensemblecast wordt aangevuld door onder meer Oscar Isaac, in de rol van Paul Gauguin, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalric. (Filmmagie en Cinenews.be.)

Hasselt

Telefoon/e-mail: 
Uitsluitend via e-mail
E-mail: 
filmmagiehasselt@gmail.com
Profiel: 
De Hasseltse afdeling van Filmmagie programmeert iedere dinsdag om 20 uur een interessante film die in Hasselt niet in het commerciële circuit te zien was. Door de fusie met filmclub Méliès wordt er iets meer aandacht besteed aan Franse films dan elders in Vlaanderen. De films worden vertoond in Kinepolis Hasselt, in de regel in zaal 13. Elke film wordt kort ingeleid.

Toegangsprijzen

Info:: 
Onze lidkaart van 10 euro kan je tien voorstellingen lang gebruiken. Je betaalt dan aan de inkom de kortingsprijs van 5 euro per ticket. Zonder tienbeurtenkaart geldt het tarief van Kinepolis. De tienbeurtenkaarten zijn te koop voor elke voorstelling bij de Filmmagiekassa.