30/04/2019: Ash Is Purest White

Regie: Jia Zhangke
Met: Tao Zhao, Fan Liao, Yi’nan Daio e.a
Duur: 137'

Quiao is hopeloos verliefd op Bin, een plaatselijke gangster. Tijdens een confrontatie tussen twee rivaliserende bendes lost Quiao enkele schoten om hem te verdedigen. Voor deze daad van loyauteit wordt ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar. Wanneer ze vrijkomt, gaat ze op zoek naar Bin in de hoop de draad met hem gewoon opnieuw te kunnen oppikken. (Filmmagie en Cinenews.be.)

Hasselt

Telefoon/e-mail: 
Uitsluitend via e-mail
E-mail: 
filmmagiehasselt@gmail.com
Profiel: 
De Hasseltse afdeling van Filmmagie programmeert iedere dinsdag om 20 uur een interessante film die in Hasselt niet in het commerciële circuit te zien was. Door de fusie met filmclub Méliès wordt er iets meer aandacht besteed aan Franse films dan elders in Vlaanderen. De films worden vertoond in Kinepolis Hasselt, in de regel in zaal 13. Elke film wordt kort ingeleid.

Toegangsprijzen

Info:: 
Onze lidkaart van 10 euro kan je tien voorstellingen lang gebruiken. Je betaalt dan aan de inkom de kortingsprijs van 5 euro per ticket. Zonder tienbeurtenkaart geldt het tarief van Kinepolis. De tienbeurtenkaarten zijn te koop voor elke voorstelling bij de Filmmagiekassa.