Ciné Mangiare in Gent nodigt uit op film met spaghetti

Vanaf vandaag tot zondag 18 maart kan je in Gent bij Ciné Mangiare terecht voor een film samen met een flinke portie gezelligheid en een stevig bord spaghetti. Ciné Mangiare is een pop-upbioscoop waar het vooral aangenaam toeven is. In drie weken tijd tonen ze vijf films.

Ciné Mangiare omschrijft zichzelf als een pop-upbioscoop die niet alleen de focus legt op het audiovisuele. Ze combineren beeld met sfeer. Voor de film kan je genieten van een bord spaghetti (vegetarisch of op grootmoeders wijze). Na de voorstelling opent het ciné-café en kan je napraten met een pintje in de hand.

Het programma verandert om de drie dagen. In totaal worden er vijf merkwaardige films vertoond, te beginnen met de Oscarfilm à la Fellini La grande bellezza van Paolo Sorrentino, O Brother, Where Art Thou?, de fenomenale drummersfilm Whiplash en Moonrise Kingdom. Allemaal geprezen films van straffe filmregisseurs. De film van de laatste voorstelling op 18 maart is nog een verrassing. Op hun Facebookpagina vind je alvast een tip.

Een avondje film met spaghetti kost 12 euro. Reserveren is niet verplicht. Ciné Mangiare maakt deel uit van The Box, een project dat jonge ondernemers de kans geeft om hun idee uit te testen.

Meer informatie vind je op www.facebook.com/cinemangiareGent/

Geschreven door FIEN POPPE
 
onomatopee